Rörmokare Hörby

Välkommen till Gustafs Rör AB- vi hjälper till med alla de traditionella VVS-tjänsterna. Våra kunder vänder sig till oss när de behöver kompetenta och erfarna rörmokare. Gustafs Rör finns för er i Hörby men har ett stort uppdragsområde och åker ofta ut på jobb i närliggande städer. Det finns även möjlighet för oss att åka till andra ställen enligt överenskommelse och önskemål. Hör av er redan idag så hjälper vi er att besvara era frågor och funderingar.

Allt inom VVS

Gustafs Rör är ett team kompetenta montörer som har lång erfarenhet och som utför arbete med kvalitet. Det finns även ett stort engagemang och driv när vi arbetar. Resultatet blir att alla våra rörmokare håller förstklassig standard på alla tjänster och installationer som leverars. Det är viktigt att anlita en auktoriserad och certifierad rörmokare för att undvika kostsamma konsekvenser i framtiden.

Våra rörmokare

I Sverige väntar man sig en viss standard när man anlitar en hantverkare. Vårt mål på Gustafs Rör är att upprätthålla den standarden åt våra kunder och lägger stor vikt på detta. Montörerna som arbetar hos oss är självklart utbildade och har de certifikat som krävs för att kunna utföra tjänsterna som vi erbjuder.

Service & kvalité

Som tidigare nämnt värderar Gustafs Rör kvalitén i arbetet väldigt högt, vårt team har alla olika erfarenheter som tillsammans resulterar till den djupa kompetensen som finns i företaget. Viktigt att tillägga att det inte tillkommer några dolda kostnader eller tilläggsavgifter hos oss och vårt mål är att ha transparens i vårt arbete.

Kostnadsfri offert

Naturligtvis har ni möjligheten att få en kostnadsfri offert hos oss. För att kunna få en så bra prisuppskattning som möjligt så behövs det att ni ger oss så mycket information som möjligt kring ert uppdrag. Desto mindre information som vi får ta del av desto svårare blir det för oss att ge ett exakt pris. Vi svarar er så fort som möjligt.

Sköt Servicen

Regelbunden service ger lång livslängd

För att på ett effektivt sätt kunna säkerställa lång livslängd samt förebygga att större skador inte sker är det bra att regelbundet låta en rörmokare göra kontroll och service. Vi på Gustafs Rör hjälper er med detta oavsett om det handlar om värmeanläggning, installationer eller rör och utför kontroll och service antingen vid enstaka tillfällen eller på löpande serviceavtal.

Om service inte sker i tid och om man slarvar med service kan problem uppstå när man minst anar det och vid opassande tillfällen. Service bidrar även till att man håller vatten och energiförbrukningen nere. Gustafs Rör hjälper till med alla typer av service inom VVS.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.